Jednorázové aktivity

Meditance

17. září
18:00–21:00

Základní informace

Meditance, hříčkou se slovy zniklo slovo, které si řeklo o pozornost, když jsem vybíral název pro hluboce uvolňující podvečerní program určený pro muže i ženy.
A jak už z něj zní, mohou být na povrchu určitě vnímány jako kombinace meditace a tance a také tomu tak částečně může být. Já sám Meditance tvořím ještě s jiným, silnějším záměrem — jsou mnohem víc prostorem za těmito slovy, prostorem mezi mini, prostorem mezi tím, co vnímáme a známe (a čím by měla být) jako meditaci a tím co vnímáme a známe (a čím by měl být) jako tanec.
A tak tě srdečně zvu do unikátního prostoru mezi tím vším — mezi meditaci, tanec, hudbu, intuitivní pohyb, zvuky, ticho, relaxaci, hloboké uvolnění, do klidu, dynamiky, rytmu, pomalosti… Zvu tě do prostoru míru v tobě.
Dopřej si Sílu meditance, prožij si jejich (svoji) sílu, něhu, jemnost, hloubku, laskavost, moudrost…

Kde a kdy

Nosálovská 2/53, Vyškov
17. září 2024 od 18:00 do 21:00

Vstupné

400 Kč 
doporučený příspěvek pro mě a za prostor

Průvodce

Jirka Karbula

Vděčný za důvěru.
Vděčný za možnost být v živém, pravdivém
a vyživujícím prostoru.
Vnímající, poznávající, otevřený, naslouchající, tázající, silný i jemný, milující…

Ženský kruh – vztah s tátou

27. září
17:00–20:00

Základní informace

Milá ženo,
zvu Tě na další ženský kruh, tentokrát na téma Vztah s tátou.
Jak nás vztah s tátou ovlivňuje? Je důležité, abychom svého tátu přijímaly? Je pro nás náš táta bezpečným přístavem? Jak to máš teď ty? Ať tak či tak, vše je v pořádku právě tak, jak to je. Pojď se na váš vztah podívat v jemnosti a přijetí toho, jak to teď máš.
Co Tě na kruhu čeká?
– sdílení v bezpečném prostoru
– přijímání
– vizualizace, divoké psaní a vše, co zrovna přijde
– čas sama na sebe a pro sebe

Kde a kdy

Nosálovská 2/53, Vyškov
27. září 2024 od 17:00 do 20:00

Vstupné

350 Kč

 

Průvodce

Monča Tumová

Konstelace 
Síla života

11. října
18:00–21:00
(ochutnávkový večer)

13. října
10:00–18:00
(konstelační den)

Základní informace

Síla života je název mého přístupu, konstelačního „freestylu“, ve kterém propojuju Proces životní integrace — LIP, klasické systemické konstelace, další konstelační formáty, společně s hudbou, tichem, dotekem, humorem…

Pro každého, kdo je ochotný udělat krok k sobě, krok k pravdivosti a své jedinečnosti, k dospělosti a celistvosti, krok k odpovědnosti za svůj vlastní život.
Pro každého, kdo konstelace zná, ale určitě i pro tebe, pokud sis tuto prožitkovou terapeutickou techniku ještě nezažil/a. A docela často mé semináře navštěvují i ti, kteří nemají dobrou zkušenost s konstelacemi.
Pro tebe pokud se chceš seznámit s novým konstelačním formátem — Procesem životní integrace.
Pro tebe, pokud se stále motáš v kruhu okolností, pokud cítíš/vnímáš/prožíváš na jakékoliv úrovni odpor, oddělenost nebo nesoulad, třeba sám/sama se sebou, s partnerem, dětmi, rodiči, blízkými, svým rodem, prací, zdravím, se životem kolem tebe…
Ale i pro tebe, pokud „neřešíš“ nic konkrétního nebo ti dělá prostou radost být v konstelačním poli, být podporou pro ostatní.

Kde a kdy

Nosálovská 2/53, Vyškov
11. října 2024 od 18:00 do 21:00 (ochutnávkový večer)
13. října 2024 od 10:00 do 18:00 (konstelační den)

Vstupné

500 Kč (ochutnávkový večer)
2000 Kč (konstelační den) 

Průvodce

Jirka Karbula

Vděčný za důvěru.
Vděčný za možnost být v živém, pravdivém
a vyživujícím prostoru.
Vnímající, poznávající, otevřený, naslouchající, tázající, silný i jemný, milující…

Citlivé setkání

12. října
9:30 – 12:00

Základní informace

Zveme vás na první citlivé setkání.
Jsme dva kamarádi – Monča a Zdenek. Oba jsme vysoce citliví a tento projekt vznikl proto, že nám samotným tu podobné setkávání chybělo. Zorganizovali jsme tedy toto vzájemné bytí s lidmi, kteří mají podobné prožitky a sdílejí podobné výzvy, abychom si mohli předat své osobní zkušenosti a v citlivém životě se podpořit. Zdenek se vysokou citlivostí zabývá už několik let, pravidelně se v této oblasti vzdělává a jezdí na přednášky. Monča vede ženské kruhy a rituály.
Od setkání můžeš čekat podporující prostor pro tvoje vyjádření, nikdo tě nebude hodnotit a snižovat tvé pocity. Setkání není laděno jako kruh (i když v kruhu sedět budeme 🙂 ) a není koncipováno nijak spirituálně. Je opravdu pro všechny, ať už mají jakýkoli životní postoj.
Pro koho je tedy setkání určeno?
– Pro vysoce citlivé lidi
– Pro rodiče vysoce citlivých dětí
– Pro blízké, rodinu a partnery vysoce citlivých lidí, kteří mají zájem poznat blíž, co jejich blízcí můžou běžně prožívat
Nevíš, jestli jsi vysoce citlivá/ý?
Vysoká citlivost je ve zkratce vrozená vyšší reaktivita mozku. Mozek přijímá víc dat, což má určité výhody, nicméně to s sebou nese také větší náchylnost k přehlcení, únavě, nezvládání vysokého životního tempa, horší schopnost zvládat např. hlad, horší reakce na kofein a alkohol, často také emoční výbuchy spojené s neuhlídáním si osobních hranic atd. Za tímhle vším se ovšem skrývá velká osobní síla, kterou na setkání třeba objevíš.
Více o vysoké citlivosti (včetně testu) zde: https://institut-pro-vysokou-citlivost.cz/…/test…/
PS: Toto setkání není koncipováno jako terapie ani jako přednáška odborníků. Monča ani Zdenek nejsou terapeuti a nemají psychologické vzdělání.

Kde a kdy

Nosálovská 2/53, Vyškov
12. října 2024 od 9:30 do 12:00

Vstupné

350 Kč

 

Průvodce

Monča Tumová a Zdenek Pokorný